Entertainment Books

Een begrafenis in het buitenland hoe zit dat precies?

Sharing is caring!

Tip 1: Begrijp de beschikbare voordelen

De uitvaartverzekering vergelijken voor overlijden en begrafenis is verdeeld in twee soorten betalingen. Overlijdensuitkeringen worden betaald als een eenmalig bedrag, waarbij de waarde ergens tussen $ 10.000 en $ 50.000 ligt, afhankelijk van de familierelatie en de details van de verzekeringspolis. Begrafenisuitkeringen worden verstrekt als een vergoeding voor opgelopen uitgaven ter waarde van tussen $ 6.000 tot $ 8.000. Je kunt natuurlijk ook kijken of je misschien nog een overlijdensrisicoverzekering nodig hebt

Details over overlijdensuitkeringen zijn als volgt:

$ 25.000 of $ 50.000 aan uitkering bij overlijden voor een langstlevende echtgenoot;
$ 25.000 om gelijkelijk te delen tussen personen ten laste wanneer er geen overlevende echtgenoot is;
$ 10.000 of $ 20.000 aan uitkering bij overlijden als je afhankelijk was van de overledene; en
$ 10.000 aan uitkering bij overlijden is mogelijk beschikbaar in bepaalde gevallen waarin een hulpbehoevende is overleden bij een auto-ongeluk.
De maximaal toegestane uitkeringen zijn afhankelijk van het aangeschafte optionele-uitkeringenbeleid waaronder de overledene verzekerd was en of er aanvullende dekking beschikbaar is. Een advocaat kan u helpen het toepasselijke beleid te beoordelen en alle beschikbare vergoedingen te bepalen.

Tip 2: Bepaal of u in aanmerking komt voor overlevingsvoordelen

Het uitkeringsuitkering voor overlijden en begrafenis is alleen beschikbaar voor gekwalificeerde overlevenden. Mogelijk komt u in aanmerking voor de uitkering als het overleden slachtoffer:

uw echtgenoot;
uw voormalige echtgenoot op wie u financieel afhankelijk was als gevolg van door de rechtbank voorgeschreven onderhoud of ondersteuning;
iemand op wie u afhankelijk was (bijvoorbeeld een ouder of wettelijke voogd); of
iemand die van u afhankelijk was (bijvoorbeeld een kind).
Om voor de betaling in aanmerking te komen, moet het overleden slachtoffer binnen 180 dagen na het motorongeluk of binnen 156 weken na de crash zijn gestorven als zijn of haar letsel tijdens die periode tot invaliditeit heeft geleid.

Tip 3: Voltooi een aanvraag voor ongevalsvoordelen

U dient naast de OCF-4 ook een ingevulde Aanvraag voor Ongevalvoordelen in te dienen; dit is noodzakelijk, zelfs als u geen andere soorten voordelen zoekt.

De aanvraag voor ongevallenvoordelen en OCF-4 bevatten gedetailleerde informatie over het ongeval van uw dierbare, medische behandeling en verwondingen.

Zorg ervoor dat u alle deadlines haalt voor het indienen van het nodige papierwerk. Volgens de richtlijnen dient u het ongeval binnen zeven dagen na het incident bij de verzekeringsmaatschappij te melden. Vervolledig vervolgens de aanvraag voor ongevallenvoordelen binnen 30 dagen na ontvangst van het aanvraagmateriaal. Vraag je advocaat om advies als je omstandigheden een afwijking van deze tijdlijnen noodzakelijk maken.

Tip 4: Neem alle relevante informatie op met OCF-4-documenten
U moet een kopie van de overlijdensakte opnemen bij het indienen van een OCF-4. Je moet ook kopieën van alle begrafenis- en begrafeniskosten meenemen, zoals bonnetjes en rekeningen. U moet ook bereid zijn om gedetailleerde contactinformatie over de leverancier of serviceprovider aan te bieden. Er wordt van u verwacht dat u een gedetailleerde verklaring verstrekt voor ontbrekende ontvangsten of facturen, dus zorg ervoor dat u een kopie van alle documenten bijhoudt voor uw eigen administratie.