Business Books

Een Playstation of Xbox console kopen? Hoe begin ik er aan?

Sharing is caring!

Een Nintendo is een fijne toevoeging

Nintendo‘s doe-het-zelf-speelgoedkits zijn eenvoudig en leuk om te bouwen, en communiceren op een verrassende manier met de Switch, of je nu Joy-Cons gebruikt om een ​​RC auto van stroom te voorzien of je hele Switch in een interactieve motorfiets te veranderen. De consoles zijn vaak zo ingeregeld.

Labo is een vet spel op de switch

Maar Labo is meer dan alleen een leuke nieuwe manier voor kinderen om van de Switch te genieten – het is ook een spannende blik op de toekomst van de console.

Om te beginnen is Labo het eerste Switch-spel dat ik heb gespeeld en dat op een betekenisvolle manier het touchscreen- en HD-rumble-gebruik van het systeem gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld de RC-auto bestuurt die u met Labo kunt bouwen, gebruikt u de Switch als een volledig op zichzelf staande tablet zonder aangesloten controllers, waarbij u volledig vertrouwt op aanraakbedieningen om uw kartonnen auto door de kamer te zoemen.

De Nintendo DS en Nintendo Switch zijn een flink verschil

Afgezien van een handvol titels, zoals het ritmegame Voez, hebben maar weinig games het vermogen van de Switch om goed te functioneren gedemonstreerd met alleen aanraakbedieningen. Maar nu Nintendo aan boord is, is het misschien een kwestie van tijd voordat we een stortvloed aan nieuwe Switch-spellen krijgen die ons niet nodig hebben om onze Joy-Cons helemaal te pakken.

HD Rumble op de Nintendo Switch

En dan is er HD rumble, een vreemd-benoemde functie die in wezen de Switch’s Joy-Cons toestaat om meer gedetailleerde, genuanceerde vibraties te leveren dan wat je zou voelen op een typische gamepad. Sommige spellen maken er al aardig gebruik van – feestspel 1-2 Switch kan je laten geloven dat er een reeks stuiterende ballen in je Joy-Con zit, terwijl uitdagende puzzelaar Tumbleseed de functie gebruikt om het gevoel van een rondrollend zaad te simuleren in jouw handen.